Субота, 20.04.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2017 » Квітень » 21 » Комп’ютерне креслення та моделювання засобами САПР
18:03
Комп’ютерне креслення та моделювання засобами САПР

21 квітня у місті Лозова Харківської області відбулася ІІ регіональна студентська олімпіада  «Комп’ютерне креслення та моделювання засобами САПР». Участь в олімпіаді приймали студенти Полтавського політехнічного коледжу НТУ «ХШ», Токмацького механічного технікуму ЗНТУ, Краматорського машинобудівного коледжу ДДМА, хіміко-технологічного коледжу ім.. Івана Кожедуба Шосткинського інституту Сумського державного університету, Лозівської філії Харківського автомобільно-дорожного технікуму, Харківського механічного технікуму ім.. О.О.Морозова та Кропивницького інженерного коледжу ЦНТУ.

Згідно виданого завдання студенти знайомились із конструкцією кондуктора що використовується на виробництві при обробці деталей.  Згідно виданого завдання необхідно було виконати 3D-моделі деталей, потім створити з них зборку, перевірити розміри спряжених поверхонь, виконати робоче креслення деталі «основа», виконати складальне креслення кондуктора та специфікацію. Для виконання завдання учасникам надавалось 3 години.

Результати змагань оцінювало журі у складі Верстюка Олександра Миколайовича (технічний спеціаліст з КОМПАС-3D ТОВ «АСКОН-КР», Степаненко Олександра Івановича (начальник бюро КТЦ ТОВ «ЛКМЗ»), Дуки Тетяни Олександрівни (голова Харківського обласного методичного об’єднання викладачів креслення ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації).

За рішенням журі І та ІІ місце у напруженій боротьбі у ІІ регіональній студентській олімпіаді  «Комп’ютерне креслення та моделювання засобами САПР» вибороли студенти Кропивницького інженерного коледжу ЦНТУ групи М141/9 Зозуля Ілля (І місце) та Пелеванюк Ілля (ІІ місце).  За словами журі в олімпіаді перемогли ті студенти, які уважно прочитали складальне креслення, точно і послідовно виконали всі операції і продемонстрували уміння правильно користуватися можливостями КОМПАС-3D. Переможці отримали грамоти та цінні подарунки. Щиро вітаємо наших студентів з перемогою та бажаємо їм професійного розвитку та нових перемог!

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 788 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024