Середа, 24.04.2024, 10:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2017 » Квітень » 3 » Тиждень циклової комісії комп’ютерних систем та мереж
09:47
Тиждень циклової комісії комп’ютерних систем та мереж

З 27 по 31 березня 2017 року

в коледжі було проведено

тиждень циклової комісії

комп’ютерних систем та мереж

Викладачі комісії спільно зі студентами І-ІV курсів підготували та провели низку цікавих заходів, основними  завданнями  яких  було стимулювання творчого  самовдосконалення  студентів, виявлення та  розвиток  обдарованих  учнів, формування творчого  покоління молодих спеціалістів для різних галузей суспільного життя.

27.03.17 – під керівництвом викладача Бонк В.О. відбулася конференція на тему «Застосування систем автоматизованого проектування в житті». З цікавими доповідями та презентаціями виступили Бурлаченко Вдадислав та Кар'єв Олексій, які ознайомили із різним системами автоматизованого проектування та навели їх порівняльні характеристики. Найкращий   відеоролик та його коментар про застосування на підприємствах системи автоматичного проектування P-CAD презентував Циганаш Павло.

28.03.17  була проведена олімпіада серед студентів ІІІ курсу з комп’ютерної схемотехніки (керівник Л.М. Приходько). Завдання олімпіади носили тестовий та творчий характер. Розв’язування завдань потребувало уміння застосовувати інтегровані знання програмного матеріалу з відповідної навчальної дисципліни. В цілому з завданнями учасники олімпіади впоралися добре. Переможцями стали:

І місце – Карпов Є. (гр. К 14 1/9);

ІІ місце – Іохім Р. (гр. К 14 2/9);

ІІІ місце – Поляруш Б. (гр. К 14 2/9), Середа М. (гр. К 14 2/9)         

Висловлюємо подяку за участь всім учасникам олімпіади.

29.03.17 – відбувся семінар на тему «Адаптивне верстання веб-сторінок».  На семінарі було розглянуто основні технології верстання веб-сторінок і напрямки їх розвитку, наведено приклади блочного верстання сторінок для мобільних пристроїв, планшетів, моніторів стандартного розміру та великих плазмових панелей. Керівник семінару, Хліста Р.О., разом зі студентами детально розібрали механізм медіа запитів.

31.03.17 було проведено  конференцію для студентів першого курсу на тему «Етапи та засоби розробки веб-додатків» за участю студентів четвертого курсу під керівництвом Токар М.Г. Метою заходу було донесення до першокурсникiв основ з веб-програмування, а також мотивація їх до навчання шляхом пояснення престижності їх майбутньої професії на прикладах з реального життя випускників.

31.03.17 відбулася виставка технічної творчості студентів під керівництвом завідуючого лабораторією Супруненка В.В. Були представлені експонати, розроблені студентами ІІ-го курсу під час проходження електрорадіомонтажної практики.

Категорія: Події | Переглядів: 527 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024