Вівторок, 23.04.2024, 11:57
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2016 » Грудень » 1 » Завдяки чому безперестанно обирається наша планета?
15:00
Завдяки чому безперестанно обирається наша планета?

Завдяки чому безперестанно обирається наша планета? Науковці стверджують - завдяки законам всесвіту. Лірика - завдяки закоханим. Оптимісти - скажуть, що це їх заслуга. А ми впевнено проголошуємо - планету обертають студенти! 
17 листопада відзначається Міжнародний день студента. І в цей день велика перерва в коледжі пройшла не за звичаєм: лунала музика, всі зібралися біля залу № 19, де відбулося вручення грамот групам, що відзначилися на ярмарку домашньої випічки "Смаколики Геловіну". Студрада привітала всіх зі святом і гомінка студентська громада заспівала караоке. 
Але святкові заходи не обмежилися безпосередньо Днем студента. 15 листопада, у вівторок в холі нового корпусу розпочала свою роботу, вже традиційна, фотовиставка "Не гранітом науки єдиним живе студент..." Світлини, надані групами, показували різноманітність і насиченість студентського життя: спортивні заходи, відпочинок на природі, веселі вечірки, нестандартні пари... 
Найнасиченішою, за кількістю емоцій, стала середа. Адже саме напередодні студентського професійного свята, 16 листопада, відбувся грандіозний щорічний конкурс-огляд груп першого курсу "Осінній вернісаж". Яскраві враження від талантів і неординарності новобранців підкреслював колорит українського ярмарку, створений на сцені ведучими і режесером, яскравість костюмів і сценічна декорація. Необхідно зазначити, що першокурсники з відповідальністю віднеслися до підготовки своїх виступів і яскраво продемонстрували себе. 
Закінчила студентський тиждень громадська акція до Всесвітнього дня відмови від тютюну, що відбулася 18 листопада в приміщенні коледжу, "Обміняй сигарку на цукерку". В ході якої протягом дня волонтери пропонували всім бажаючим зробити перший крок до здорового способу життя і відмовитися від куріння, хоча б однієї сигарети і за це отримати в нагороду цукерку. 
Згадуючи всі ці події, можна зробити висновок, що наша молодь може і хоче відпочивати корисно, весело і насичено! Тому, вітаючи студентів з професійним святом, і пам'ятаючи про наближення сесії хочеться сказати: ШАРА ПРИЙДИ!

Категорія: Події | Переглядів: 459 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024