Четвер, 02.05.2024, 16:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2014 » Квітень » 24 » День матері
17:08
День матері

В Кіровоградському машинобудівному коледжі Кіровоградського національного технічного університету відбувся захід, присвячений всім матерям під назвою «Довіку матінку шануйте-свій найсвятіший оберіг». Свято готували викладачі світової літератури Гаврилова Валентина Павлівна та Баклан Галина Яківна. Технічний супровід здійснювала викладач Шуліка Олена Олегівна та студент групи І 11 1/9 Мердак Антон.                                                       

На захід завітали викладачі світової  літератури, української мови та літератури й заступники директорів з виховної роботи Кіровограда та області.

 Учасники різного віку освідчувалися в любові найдорожчим і найріднішим людям – мамам. Особливо зворушливим був виступ  шестирічної  Іринки Рябої. Авторські вірші-присвяти матусям читали Слюсаренко Валентини Петрівни, Пташко Олена Олександрівна, студентка групи А 12 1/9.  Музичний дарунок бандуристок  Кіровоградської музичної школи №3  нікого не залишив байдужим, як і колискова у виконанні студентки коледжу  Струк Галини та студентки Педагогічного університету Хомренко Анни.

Гості заходу милувалися  роботами  на виставках. Одна з них мала назву «Руками матусі», на якій були роботи, створені руками мам наших студентів. Друга – фотовиставка «Я і моя мама», де були фотографії  студентів з їх матерями.

Для кожного з  присутніх це свято було дуже емоційним, в дітей та дорослих на очах блищали сльози. Кожен зрозумів, що його мама –  найкраща, бо вона подарувала своїй дитині найдорожче – життя.  Цінуйте своїх матерів!

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 602 | Додав: AnnaBevz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024