Середа, 24.04.2024, 05:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2013 » Грудень » 2 » Круглий стіл
11:15
Круглий стіл

26-27 листопада 2013 року у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області відбувся круглий стіл за участю фахівців, викладачів та студентів КМК КНТУ на тему «Основні завдання органів державної статистики, інформаційно-публікаційна діяльність та порядок оформлення і надання респондентами фінансової звітності».

Викладачів та студентів привітав заступник начальника Головного управління статистики Заботкін В.В. Він ознайомив присутніх  з роботою Центру обслуговування респондентів «Єдине вікно», з порядком приймання та реєстрації статистичної і фінансової звітності підприємств, установ, організацій.                                              

Начальник управління координації статистичної діяльності, взаємодії з користувачами і респондентами та забезпечення доступу до публічної інформації Новак Ю.В. розповіла про правову основу державної статистичної діяльності.

Заступник начальника відділу організації статистичних спостережень та взаємодії з респондентами і користувачами Годя О.А. надала можливість присутнім відвідати інформаційний центр, ознайомитися зі статистичними

виданнями за різними галузями, що містять інформацію про соціально-економічне становище Кіровоградської області у розрізі видів економічної діяльності.

                                                                        

Бібліотека коледжу поповнилася посібником «Про соціально-економічне становище Кіровоградської області» та статистичним збірником «Кіровоградщина в цифрах», що у подальшому надасть можливість використання даних у викладанні дисциплін економічного та облікового спрямування, а також отриманні статистичних даних студентами випускних курсів для виконання курсових робіт з фахових дисциплін та складання звітів з практик.

                                                                     

Заступник начальника управління – начальник відділу статистики фінансів підприємств Житник Л.О. розповіла про подання підприємствами фінансової звітності до органів державної статистики, відповіла на запитання студентів та викладачів.

 Голова циклової комісії економічних дисциплін Куц В.І. висловила подяку та наміри щодо налагодження партнерських взаємовідносин за визначеними напрямками, включаючи проходження студентами практики.

Голова циклової комісії економічних дисциплін                                В.І.Куц

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 530 | Додав: AnnaBevz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024