Вівторок, 30.04.2024, 09:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2015 » Квітень » 20 » Марафон благодійності
11:29
Марафон благодійності

Все почалося 13 березня 1990 року.

Саме цього дня за ініціативою    викладачів тоді ще Кіровоградського машинобудівного технікуму Гаврилової  В. П. і Баклан Г. Я. у навчальному закладі було проведено перший благодійний аукціон, кошти від якого пішли на придбання речей та іграшок для Кіровоградського Будинку дитини.

  Після цього студенти тепер вже Кіровоградського машинобудівного коледжу КНТУ неодноразово допомагали тим, хто цього потребує.

Так у 2001 році викладач Гаврилова В. П. разом зі студентами протягом двох місяців опікувалися багатодітною родиною кавказьких біженців Терезян, яка постраждала від пожежі: відвідували постраждалих членів цієї родини, які знаходилися в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні. Про це розповідалося в газеті «Україна – центр» від 06. 04. 2001 р.

   З 2009 року за ініціативою викладача Ілючек С.І. в нашому навчальному закладі щорічно проводиться Храмове свято, метою якого теж є благодійність. Гостями цього свята завжди священнослужителі та представники обласної організації Червоного Хреста.

   Зібрані кошти і речі розподіляються представниками Червоного Хреста між нужденними.

   Колектив коледжу завжди піклується і про ветеранів Другої світової війни. Протягом багатьох років куратор Мохонько О. М. разом зі студентами відвідували колишнього викладача нашого навчального закладу Степанчука С. І. і надавали йому необхідну допомогу. Так робили й куратори інших груп, також піклуючись про ветеранів.

   Продовжуючи благодійні традиції, 15 квітня 2015 року керівники літературного клубу «Олімп» Гаврилова В. П. і Баклан Г. Я. разом із студентами – гуртківцями провели відкрите благодійне засідання «Світ не без добрих людей», гаслом якого стали слова: «Нам треба жити для добра…», на якому йшлося про історію української благодійності та про конкретну участь у цьому викладачів і студентів нашого коледжу.

Зібрали для Кіровоградського Будинку дитини необхідні речі, іграшки, одяг. 17 квітня все це було передано малюкам.

Цілком зрозуміло, що студенти і викладачі коледжу будуть продовжувати благодійну діяльність, будуть і далі йти дорогою добра.

Категорія: Події | Переглядів: 442 | Додав: AnnaBevz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024