Вівторок, 30.04.2024, 03:05
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2015 » Квітень » 30 » Про конкурс фахової майстерності
21:37
Про конкурс фахової майстерності

ІІІ Всеукраїнський конкурс фахової майстерності за професією «Токар» серед студентів технікумів та коледжів, що навчаються за спеціальністю «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях», проведено на базі Черкаського політехнічного технікуму 23–25 квітня 2015 року. Після урочистого відкриття за участю представників партнерів та гостей Конкурсу 19 учасників у складі команд з 11 навчальних закладів виконували тестові завдання з дисциплін професійно-практичної підготовки в комп’ютерних лабораторіях Черкаського політехнічного технікуму. Другий, практичний, тур Конкурсу проводився в механічному цеху генерального партнера – ЗАТ «Черкасиелеватормаш»: конкурсанти на токарних верстатах самостійно виготовляли деталі, користуючись власним ріжучим та вимірювальним інструментом.

Вимогливе компетентне журі під керівництвом головного технолога підприємства Музичка О. П. враховувало при оцінюванні роботи не тільки якість виробу (за зовнішнім виглядом, дотриманням розмірів, шорсткістю поверхні), а й зовнішній вигляд учасників, підготовку верстата до роботи, організацію робочого місця та дотримання технології обробки, правил охорони праці, норм часу. Під час Конкурсу учасники зацікавлено оглянули виробництво, де застосовано сучасне високотехнологічне обладнання, ознайомилися зі зразками продукції – екструзійне, олійнопресове, зернотранспортне і біопаливне обладнання, що виготовляє ЗАТ «Черкасиелеватормаш» з торговою маркою Bronto, використовують вже більше 2200 підприємств в 44 країнах по всьому світу. Провідні фахівці підприємства провели для керівників команд і гостей семінар з актуальних питань автоматизації проектування та виробництва, забезпечення якості продукції.

Переможцями конкурсу стали:

І місце – Годорожа Сергій Олександрович, студент Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету;

ІІ місце –  Ганушкевич Вадим Володимирович, студент Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету;

ІІІ місце – Олійник Ярослав Олегович, студент Технічного коледжу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя.

Джерело

Категорія: Події | Переглядів: 447 | Додав: vvzvvz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024