Понеділок, 29.04.2024, 19:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2014 » Квітень » 17 » Тиждень циклової комісії комп’ютерних систем та мереж
13:37
Тиждень циклової комісії комп’ютерних систем та мереж

З 31 березня по 4 квітня 2014 року

в коледжі проводився

тиждень циклової комісії

комп’ютерних систем та мереж

Викладачі комісії спільно із студентами І-ІV курсів підготували та провели низку цікавих заходів, основними  завданнями  яких  були стимулювання творчого  самовдосконалення  студентів, виявлення та  розвиток  обдарованих  учнів, формування творчого  покоління молодих спеціалістів для різних галузей суспільного життя.

31.03.14 – відбулася виставка технічної творчості студентів під керівництвом  завідуючого лабораторією Супруненка В.В. Були представлені експонати, розроблені студентами ІІ-го курсу під час проходження електрорадіомонтажної практики.

1.04.14 відбулась конференція на тему "Цікавий комп'ютерний світ" за участю студентів ІІІ та ІV курсів під керівництвом Бісюк О.П.. З цікавими доповідями та презентаціями виступили 17 учнів, із них найкращими були: Піхальонок О., Савеленко Д., Ломакін В., Донченко Н., Видайко С., Бєляєва І., Лапін О., Моторін Ю.

2.04.14  між студентами ІІІ курсу проводився семінар на тему «Застосування системи автоматичного проектування P- CAD». Виступили з  презентаціями   Господарик В. на тему «Створення схеми електричної принципової в Schematic»,  Демченко Д. на тему «Робота в Library executive».  Біляєва І. презентувала відеоролик про застосування на підприємствах системи автоматичного проектування P-CAD. Найкращий   відеоролик та його коментар про створення відеокарти,  розпочинаючи з її проектування, створення плати, тестування та закінчуючи демонстрацією її роботи надав  Видайко С..

 

3.04.14  відбулась олімпіада серед студентів ІІ курсу з дискретної математики (керівник Ю.В. Шевченко) та серед студентів ІІІ курсу з комп’ютерної схемотехніки (керівник Л.М. Приходько). Завдання олімпіади носили тестовий та творчий характер. Розв’язування завдань потребувало уміння застосовувати інтегровані знання програмного матеріалу з відповідних навчальних дисципліни. В цілому із завданнями учасники олімпіади справилися добре. Переможцями стали

 в олімпіаді з дискретної математики:

І місце -  Аврамов Дмитро (гр. К 12 2/9);

ІІ місце - Сільченко Сергій (гр. К 12 2/9);

ІІІ місце - Матвієнко Андрій (гр. К 12 1/9);

в олімпіаді з комп’ютерної схемотехніки:

І місце – Аліфіренко Дмитро (гр. К 11 1/9);

ІІ місце – Донченко Наталя (гр. К 11 2/9);

ІІІ місце –Павленко Владислав (гр. К 11 1/9).

Оголошуємо подяку за участь всім учасникам олімпіади.



 

4.04.14  відбувся конкурс презентацій серед учнів ІІ курсу  на тему «Операційні системи». Переможцем став студент групи К 12 1/9  Газель Олег. Його презентація на тему «Apple, Inc» на думку компетентного журі була найкращою і представлена найліпшим чином.

Слід зазначити, що аналіз участі студентів у проведених заходах, їх результативність  свідчить про необхідність продовжувати роботу із здібними учнями, розвивати творчі здібності студентів та підтримувати традиції коледжу.






 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 480 | Додав: Женя | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024