Субота, 18.05.2024, 08:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Військово-патріотичні ігри “Захисник України“
08:52
Військово-патріотичні ігри “Захисник України“

Група в контакті

18 жовтня, у приміщенні спортивної зали Кіровоградського машинобудівного коледжу КНТУ, відбулися військово-патріотичні ігри “Захисник України“. 


Захід було організовано за ініціативи відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з військовослужбовцями 3-го окремого полку спеціального призначення та машинобудівним коледжем КНТУ. 

“Нам хотілося, щоб нас почули і нас побачили. І сьогодні я бачу одинадцять команд учасників. Мені дуже приємно, що у нас є молодь, яка любить Україну“, - звернувся до учасників директор Машинобудівного коледжу Микола Строжук. 

У змаганнях взяли участь студенти команди із таких навчальних закладів: Кіровоградський комерційний коледж, КДПУ імені В. Винниченка, Кіровоградський національний технічний університет, Кіровоградська льотна академія НАУ, Кіровоградський інститут розвитку людини “Україна“, Кіровоградський інститут ПВНЗ «Університет сучасних знань, Кіровоградський медичний коледж імені Мухіна, Кіровоградське музичне училище, Кіровоградський кооперативний коледж економіки і права імені М. П. Сая, Державний вищий навчальний заклад "Кіровоградський будівельний коледж", Кіровоградський машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету 

Щоб здобути перемогу командам необхідно було продемонструвати свої знання і навички з історії українського війська, тактичної медицини, вдягання загальновійськового захисного комплекту, спортивної витривалості та вправності. Також учасники змагань продемонстрували вміння у розбиранні-збиранні зброї, метанні ножів та стрільбі.

Категорія: Події | Переглядів: 486 | Додав: Женя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024