Четвер, 25.04.2024, 05:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2014 » Травень » 22 » Всеукраїнська олімпіада з української мови
16:21
Всеукраїнська олімпіада з української мови

14 травня 2014 року в актовій залі Вінницького технічного коледжу відбулося урочисте відкриття IV Всеукраїнської олімпіади з української мови, у якій взяли участь 28 студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та педагогічних коледжів.

Кіровоградську область представляла Федірко Даша –  студентка групи Е 12 1/9 Кіровоградського машинобудівного коледжу КНТУ, яку готувала викладач – Козинська Наталія Миколаївна. До складу організаційного комітету IV Всеукраїнської олімпіади з української мови входила методист коледжу Ілючек Світлана Іванівна.

Олімпіада тривала з 14 по 16 травня. На ці три дні «Перлина Поділля» об’єднала в одну дружню родину українців Заходу та Сходу, Півночі та Півдня нашої держави. Для конкурсантів організатори підготували завдання, що допомогли визначити глибину знань та розкрити творчі здібності.

Учасників вітали: Домінський О. С. – голова Ради директорів                   ВНЗ І-II р.а. Вінницької області, директор Вінницького технічного коледжу, голова оргкомітету IV Всеукраїнської олімпіади з української мови; Оніщенко М.І. – методист вищої категорії Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України;  Антонюк Т. М. – голова Всеукраїнської спілки голів обласних методичних об’єднань викладачів української мови і літератури ВНЗ I- II р.а.,   викладач-методист Чернівецького індустріального коледжу, заступник голови оргкомітету.

Кращі науковці та викладачі з усіх регіонів України увійшли до складу журі.

Учасники Олімпіади мали змогу не тільки виявити рівень своїх знань з рідної мови, а й збагатитися духовно, познайомитися з архітектурними, історичними пам’ятками та сучасними мистецькими спорудами, які гідно представляють Вінниччину, зокрема з музеєм-садибою уславленого хірурга, героя оборони Севастополя М. І. Пирогова; музеєм знаменитого письменника, уродженця краю Михайла Коцюбинського, музеєм композитора Петра Чайковського та жіночим монастирем у Браїлові.

Незабутні враження у студентів та викладачів залишились після перегляду музичного шоу, представленого плавучим фонтаном Roshen – сучасним символом міста Вінниці.

Учасники Олімпіади засвідчили високий рівень підготовки та виявилися гідними конкурентами в чесній боротьбі за перемогу в престижному інтелектуальному змаганні.

У рамках Олімпіади відбувся представницький круглий стіл з проблем гуманітарного виховання та підвищення освітньо-кваліфікаційного рівня сучасної молоді.

Організатори Олімпіади доклали неабияких зусиль, щоб перебування викладачів та учасників на Вінниччині було комфортним і пізнавальним. 

Усі учасники отримали дипломи. Перемогу здобула студентка Вінницького технічного коледжу. Призерами стали  представники Івано-Франківської, Дніпропетровської, Київської та Чернівецької областей.

Категорія: Навчальна робота | Переглядів: 684 | Додав: AnnaBevz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024