П'ятниця, 19.04.2024, 03:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2015 » Грудень » 8 » «Захисник України» в коледжі КНТУ
11:01
«Захисник України» в коледжі КНТУ

Сьогодні у машинобудівному коледжі КНТУ проходила військово-патріотична гра «Захисник України», присвячена Дню Збройних сил України, за участі студентів шести навчальних закладів міста. Це Кіровоградський комерційний технікум, Кіровоградський кооперативний коледж економіки і права ім. М.П. Сая, Кіровоградський медичний коледж ім. Є.Й. Мухіна, Кіровоградська льотна академія НАУ, Кіровоградський машинобудівний коледж Кіровоградського національного технічного університету, Кіровоградський інститут розвитку людини «Україна».

Організаторами виступили відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, машинобудівний коледж КНТУ (ініціатор проведення такої військово-патріотичної гри – директор машинобудівного коледжу Микола Сторожук), Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні ЦК ТСО України в Кіровоградській області.

Студенти відповідали на питання з історії Українського війська, основ тактичної медицини; кидали на влучність ножі та стріляли з пневматичних гвинтівок по мішеням; розбирали-складали на час автомати Калашнікова та вдягали костюми особистого захисту; демонстрували силу та вправність у спортивних конкурсах та військовій естафеті.

У підсумку перемогу здобула команда Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету у складі: Олена Шевченко, Анастасія Лебідь, Дар’я Застригіна, Євген Татаренко, Богдан Шевченко, Давид Величко.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.858283497620735.1073741847.709701872478899&type=3

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 756 | Додав: vvzvvz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024