П'ятниця, 03.05.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Новини
Події [454]
Архів [19]
Анонси [0]
Оголошення та анонси подій
Шляхами подвигу і слави [2]
Ветеранам Великої Вітчизняної присвячується
Виховна робота [142]
Матеріали та звіти проведених виховних годин
Навчальна робота [26]
Навчальна робота
Відбіркова комісія [17]
ПОДІЇ ТА НОВИНИ КМК КНТУ
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Зустрічі у музичній вітальні
14:31
Зустрічі у музичній вітальні

Традиційними у Кіровоградському машинобудівному коледжі є зустрічі з письменниками, творчими особистостями нашого міста та області.

25 жовтня 2013 року у відділі обласного краєзнавчого музею, меморіальному музеї М.Л.Кропивницького, відбувся захід з циклу «Зустрічі у музичній вітальні» за участю ансамблю театралізованої пісні «Чиста криниця» Будинку культури «Авіатор» КЛАНАУ під керівництвом Ніни Бредихіної. 

Викладач української мови та літератури  Бояр О.М. повідомила про те, що ця зустріч відбулася з нагоди 25-річчя ансамблю. Перед громадою студентів на цих сходинах звучали твори з різних книг авторки, лунали українські народні пісні. 

Творча зустріч надовго западе в душу студентів. Ніна Бредихіна зворушливо розповіла про свій ансамбль і нелегкий життєвий шлях. Як із звичайної сільської дівчинки, дуже наполегливої в навчанні і роботі, виросла талановита письменниця, людина з великої літери. Поетичне слово постукало у серце з юності, аби йти поруч усе життя. Авторка подарувала студентам коледжу свою збірку «Доля».

Члени літературного гуртка «Читальні сходини» щиро дякували за цікаве знайомство і висловлювали надію на майбутні зустрічі з митцем. Це було справжнє свято молодого і старшого покоління. Після кожної пісні зал вибухав гучними оплесками. Завершився захід численними запитаннями і побажаннями колективу  під керівництвом Ніни Бредихіної здоров’я і творчої наснаги.


Бояр Олена Миколаївна

викладач української мови та літератури

Більше фото


Категорія: Події | Переглядів: 434 | Додав: vvzvvz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Безкоштовний хостинг uCozCopyright MyCorp © 2024